Subtitrare 12 Rounds

Subtitrare 12 Rounds John Cena

Descarca gratis Subtitrare 12 Rounds ( 12 runde ) cu John Cena

12.Rounds.PROPER.TELESYNC.XviD-OPTiCAL
12.Rounds.CAM.XViD-CAMERA



Subtitrarea va fi adaugata de indata ce va fi disponibila.



descriere

Cand detectivul Danny Fisher ii pune bete in roate unui genial hot si-l impiedica sa fuga cu o prada in valoare de milioane de dolari, iubita hotului este ucisa dintr-un accident. Dupa ce evadeaza din inchisoare, infractorul pune in aplicare un plan cumplit: Fisher va trebui sa rezolve o serie de 12 enigme extrem de dificile. Altfel, logodnica lui va muri...








de pe cineblog.info

Dupa experienta traumatizanta avuta cu The Marine, am decis sa mai ofer o sansa acestui actor numit John Cena si am hotarat sa vizionez noua productie in care el se afla in rolul principal: 12 Rounds. Acesta, la fel ca si precedentul, este un film cu priza la publicul larg, care savureaza fiecare impuscatura, fiecare explozie dintr-un film.

Daca sunteti in cautare de actiune, de slaba calitate, acesta este filmul pentru voi. La tot pasul este o explozie, o cascadorie imposibila, urmariri spectaculoase si sute de gloante irosite. Desi calitatile de interpretare ale luiu John Cena s-au imbunatatit intr-o oarecare masura, nu cred ca ajunge vreodata sa castige vreun premiu prestigios in calitate de actor. Filmul este lipsit de consistenta, tot ceea ce conteaza in acest film fiind actiunea.

John Cena joaca rolul detectivului Danny Fisher care este supus la 12 runde, incercari de catre infractorul diabolic  12 Rounds (2009)Miles Jackson. Acesta il vede responsabil pe Danny de moartea prietenei sale si din dorinta de a se razbuna, ii rapeste consoarta. Pentru a o elibera, Danny trebuie sa faca fata tuturor incercarilor pe care el le pune la cale.

Si uite asa incepe o poveste despre curaj, viclenie si razbunare… ba sa avem pardon, insa acest film ne arata un singur lucru: actiune de proasta calitate. 12 Rounds este exact genul de film care trebuie difuzat pe PRO TV, genul de film care il face pe Chuck Norris sa se simta mandru.

Scenariul fimului este scris de Daniel Kunka iar regia este realizata de Renny Harlin. Chiar daca filmul a beneficiat de regizorul s-a implicat si in Die Hard 3 si chiar daca producatorul este acelasi cu al filmului Speed, nimic din toate acestea nu fac din 12 Rounds un film bun.



www.12rounds-movie.com

ANUNT IMPORTANT !! ATENTIE !! :)

Televizoru Feed Burner

Scrie adresa ta de email si te anunt pe email cand apare ceva nou pe site :

 
TV ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates