Friday the 13th (2009)

friday_the_13th_2009_wallpaperActori: Jared Padalecki, Amanda Righetti, Danielle Panabaker, Derek Mears

Nu pricep cum acest film a fost pe primul loc în box-office-ul american? E ca şi cum ai vedea aceeaşi porcărie iar şi iar şi ţi-ar face plăcere. Ce pot sa vă spun despre acest film? Nici nu e nevoie sa îl vezi ca să fii în stare să anticipezi cât de slab este. Primul semn: titlul. A fost folosită de atâtea ori cifra 13 şi ziua de vineri încât a devenit un clişeu penibil. Al doilea semn: Jason. Întrebare: Oare cum poate fi un film cu Jason? Răspuns: Probabil cu el alergând după nişte puşti şi omorându-i. Exact! Deja v-am dezvăluit aproape tot. Dar, pentru că acest articol nu poate avea câteva rânduri, trebuie să continui. Şi ca să îmi citiţi tot articolul, la sfârşit am să vă recomand singurul film cu Jason care merită văzut.

friday-13th-remake_mRevenind, hai să vă spun ce se întâmplă în filmul nostru. Cinci tineri în căutare de „iarbă“ poposesc lângă o tabară părăsită numită „Crystal Lake“. Instalează corturile şi se pun pe distracţie: alcool, sex, droguri. Evident, după scenele de sex, apare Jason care începe să îi omoare pe rând. Sau aşa ar fi trebuit. Peste o lună jumătate, alt grup de tineri se îndreaptă spre acelaşi loc, însă doar în căutare de distracţie şi nu de iarbă. Elementul nou este fratele unei tipe din primul grup de tineri, care îşi căuta sora disperat. Finalul îi aduce împreună pe toţi, încercând să supravieţuiască. Cine, cum şi dacă va supravieţui vă las pe voi să descoperiţi. Dacă o să fiţi curioşi.

Download subtitrare “Friday the 13th” in curand.

friday_the13th04Chiar dacă filmul este un remake după cel din 1980, nu vă aşteptaţi să fie mai bun. Nu a reuşit să îmi dea nici măcar un fior, nu mai vorbim de vreo sperietură. Ţipetele actorilor nu au fost foarte convingătoare iar Jason parcă a devenit o glumă. Dacă stau să mă gândesc mai bine, tot filmul e o glumă. Nu vă uitaţi la el. Dacă vreţi să vedeţi un film cu Jason, vizionaţi „ Freddy vs Jason “. E mult mai ok. Poate am să scriu despre el curând.

P.S. Nu vă lăsaţi păcăliţi de trailer. Poate părea bun, dar nu este.


ANUNT IMPORTANT !! ATENTIE !! :)

Televizoru Feed Burner

Scrie adresa ta de email si te anunt pe email cand apare ceva nou pe site :

 
TV ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates