Subtitrare Smallvile - 8×16 Turbulence

Download subtitrare

Loading ... Loading …

clark

Doomsday se transforma in Bamby. Jimmy o pune la respect pe Chloe. Clark nu zboara… soc si stupoare!

Episodul mi s-a parut destul de mediocru, cu laude pentru Sam Witwer care totusi ne face sa ne para rau pentru Davis. In sfarsit il mai vedem la fata pe Jimmy ca aproape si uitasem cum arata. Scenele dintre Clark si Tess mi s-au parut destul de lipsite de aroma.

Asta pentru ca stiam foarte bine ca Clark nu avea sa-i spuna lui Tess nimic despre trecutul lui, nici daca Tess ii spunea ca si ea este de pe Krypton. Not gonna happen Tess, desi am apreciat faptul ca a incercat sa-si arate o latura mai vulnerabila in speranta ca poate astfel il imbuneaza pe Red-Blue Blur. Nu stiu ce mai are nevoie sa stie despre el. Este clar ca are abilitati si nu inteleg de ce Tess nu se intereseaza cat de cat de Red Blue Blur care a aparut in Metropolis. Traieste intr-o bula oare si nu stie ce se intampla in oras?

Mi-au placut referintele la mitologia lui Superman cand Clark s-a schimbat intr-o cabina de telefon si apoi si-a tras camasa la o parte (ooooh!) ca sa se vada tricoul albastru de desubt (damn, doar tricoul).

Mult mai interesant a fost sub-plotul cu Davis/Jimmy/Chloe. Pe de o parte, Davis a gasit o metoda de a-l calma pe big bad Doomsday, si anume sa omoare traficanti de droguri si the scum of the earth. Mi-a placut ca pe parcursul episodului ucidea criminali din ce in ce mai ne-criminali. A trecut repejor de la traficanti de droguri la soferi beti. Crima organizata este un lucru, dar sa te urci beat la volan nu cred ca ar trebui sa-ti castige un bilet expres dus spre taramul celor drepti. In episodul urmator de cine o sa se mai ia Davis? Pietonii care traverseaza neregulamentar? Oamenii care fac evaziune fiscala?

“Nu si-a platit impozitele… trebuie sa moara!”

Jimmy este acum… hardcore. A ramas cu niste sechele de la atacul lui si am facut cunostinta cu latura lui intunecata. Pentru Jimmy insa latura intunecata inseamna sa-l prinzi pe unul cu catuse si sa privesti la ceafa omului, debitand aiureli. Asa cum am spus, hardcore. Dar pe de alta parte mi-a placut tot segmentul in care Jimmy parea a fi nebun. Scenele cu Davis erau destul de creepy, mai ales momentul din ambulanta. Daca Davis continua cu: “Ce cadavru?” in loc de “Da, dar merita” ar fi fost mult mai interesant.

Davis este totusi un tip de care iti este putin mila. Foarte diferit de Doomsday cel din comicsuri, dar diferit intr-un mod care totusi se potriveste universului Smallville. Dar nu inseamna ca-i iau partea. Tin cu Jimmy nene, pentru ca altfel ar fi ca si cum as tine cu Palpatine in prequel-urile Star Wars. DUH! Bineinteles ca Davis este evil, de ce nu-l crede nimeni pe Jimmy!?

La final l-am inteles pe Jimmy cand i-a zis lui Chloe ca s-a saturat sa fie dat la o parte pentru Clark, apoi pentru Davis. Ce este el aici? Paiata tuturor. Dar totusi cred ca a exagerat cand i-a zis lui Chloe ca nu mai are nici un rost casatoria lor. Totusi a fost ideea lui sa o ceara in casatorie, chiar daca Chloe a fost destul de proasta sa accepte.

Daca ai vazut preview-ul pentru urmatoarele episoade din Smallville atunci stii ce ajunge sa se intample cand Tess se intereseaza de Davis Bloom. Ajunge sa-i cunoasca toata povestea dar cine stie care va fi rolul ei in bataia dintre Clark si Doomsday… poate ca o sa spuna o poveste draguta cu cearceafuri si sirene, in timp ce kriptonienii se bat in fundal.

O alta bila neagra in concluzie… No Lois. :( La cat s-a ingrijit pesemne de Jimmy, poate m-as fi asteptat sa fie si ea acolo cand iese din spital. Dar daca nici bani de un alt platou de avion nu au (in episodul asta l-au folosit si l-au distrus pe al lui Oliver… ce convenabil) nu cred ca mai au bani sa-i dea si salariul Ericai Durance daca nu este absolut obligatoriu.

ANUNT IMPORTANT !! ATENTIE !! :)

Televizoru Feed Burner

Scrie adresa ta de email si te anunt pe email cand apare ceva nou pe site :

 
TV ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates