Subtitrare Smallville - 8×17 Hex

Download subtitrare

Loading ... Loading …

hex

No no… not the face. Never the face.

It’s a kind of magic… magic… MAGIC! Deci asta a fost un episod haios. Cam desirat pe la margini, dar e Smallville si hey! Am inaugurat un nou platou. Noul birou al lui Oliver, care de fapt ma gandesc ca e vechiul birou al lui Lex. Zatanna a iesit destul de bine, actrita este superba si are si un anume je ne sais ce care o face potrivita pentru rol. Mai mult decat tipa cu Black Canary oricum.

Carnita episodului a fost Triunghiul Bermudelor format din Chloe, Clark si Lois. The place where normal relationships don’t happen very often. Chloe nu este foarte afectata de faptul ca Jimmy a parasit-o si in schimb se gandeste la noi oportnnitati de cariera. Mai precis la cariera lui Lois, care dintr-o data a devenit reporterul vedeta de la Daily Planet, dar atunci de ce naibii lucreaza tot la subsol!? Sincer, Chloe a evoluat destul de mult ca personaj si a trecut prin multe bazaconii, si nu mi-ar fi convenit sa se intoarca la Daily Planet din simplul motiv ca ar fi fost un pas inapoi pentru ea. Clark si Lois au viitorul lor la Daily Planet, pentru Chloe este trecutul.

Dar pe de alta parte imi place sa cred ca Chloe a vrut sa fie Lois si dintr-un alt movit. Sa profite de avansurile lui Clark.

Ok, ok… nu impuscati mesagerul. Asta e adevarul, Chloe e indragostita pe viata si fara drept de apel de Clark. IMO. Prin urmare nu si-a dorit sa fie un reporter din nou, si-a dorit sa fie lois. Si PUF! Apare o bruneta focoasa sa se ingrijeasca de surata ei blonda, fara nici un motiv de altfel. Putin cam deranjant ca Zatanna indeplinea dorinte ca sa obtina ceva, dar in cazul lui Chloe, pur si simplu facuse o aversiune la drama ieftina probabil.

ChiL (Chloe-in-Lois) si Clark impreuna au fost super-haiosi de la un capat la altul, mai ales atunci cand Clark a devenit regular ol’ plain Clark. Din nou, dorinta a fost exprimata intr-un mod foarte convenabil. Clark nu si-a dorit sa fie doar un tip normal, si-a dorit sa uite ca ar avea super-puteri (adica a putut sa le pastreze). Clark fara amintirile “periculoase” este un mare papa-lapte, ca sa nu zic chiar complete dork. Cred ca s-a pus mai mare accent pe haz si umor decat pe dezvoltarea personajului, pentru ca altfel nu cred ca-l faceau pe Clark sa para asa las si speriat de bombe.

L-am mai vazut la fata si pe Oliver in caz ca uitaserati ca mai e si blondul asta in serial. Nu a fost clar daca s-a dus dupa carte cu intentia de a-si lua dorinta sau doar ca sa o distruga. Pe de alta parte, s-a lasat impresia ca regreta ca l-ar fi ucis pe Lex. Regreta cat vrei, you still did it si garantat o sa platesti pentru asta.

Nu o sa zabovesc asupra scenei de ultima confruntare pentru ca mi s-a parut destul de previzibila si efectele speciale destul de proaste. Si de ce puii mei s-ar duce Zatanna pe acoperisul Daily Planet ca sa faca vraja? Putea foarte bine sa ramana langa Oliver dupa ce-l legase si nah, nu mai erau probleme de buget. Look, inteleg ca nu poti sa construiesti decoruri pentru fiecare scena noua, Doamne Fereste, dar uneori poti sa faci alegeri mai bune intre decorurile pe care le ai la dispozitie. Ce rost avea sa se duca Zatanna la Daily Planet, unde lucrau Clark si Lois care mai devreme venisera pe capul ei?

La final, Chloe pe post de Watchtower nu este tocmai o noutate dar sa vedem cum o sa functioneze pentru ca nu vreau Chloe sa devina o noua Lana si scenaristii sa nu stie ce sa faca cu ea.

Lois + Clark = Fericire. Scena de la sfarsit dintre ei doi a fost foarte simpatica, dar tare sper ca dupa ce a tanjit dupa Lana atatia ani… Clark sa nu inceapa sa tanjeasca acum dupa Lois fara sa faca nimic in privinta asta. Si vreau sa spun ca regulile lui Lois sunt mai bune decat aia patru ani pe care i-am pierdut la Facultatea de Jurnalism.

ANUNT IMPORTANT !! ATENTIE !! :)

Televizoru Feed Burner

Scrie adresa ta de email si te anunt pe email cand apare ceva nou pe site :

 
TV ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates