Subtitrare Smallville - 8×15 infamous

Download subtitrare



lois love

Vai, episodul acesta a fost atat de plin de galme si de gafe, ca nici nu stiu de unde sa incep. Ca sa zic totusi o vorba buna, cred ca a fost jucat destul de bine cu exceptia lui Tori Spelling care m-a facut sa-mi incordez sfincterul de fiecare data cand o vedeam. Ideea acestei fete de a interpreta un personaj “evil” este sa ranjeasca ca o proasta si sa-si dea cu prea mult gloss pe bot.

Cat de bine a putut sa arate Lois in episodul asta si nu spun asta doar pentru ca mi-a fost dor de ea. Erica Durance a fost cel mai bun lucru din “Infamous”. Lois a reusit din nou sa fie vulnerabila, indragostita, dura si “barbata” in aceeasi inghititura. Cu toate acestea, spre finalul episodului am inceput sa depistez anumite urme de Lana-isme. Lois crede ca este speciala daca Clark o baga in seama. Nu Lois, capoasa mica, Clark o sa te bage in seama PENTRU CA esti speciala.

In acelasi timp trebuie sa-i spun lui Clark ca este un mare idiot pentru felul in care se poarta cu Lois. Fata asta este frumoasa, este desteapta, tine la el, i-a salvat viata, si totusi continua sa se joace cu sentimentele ei si sa o raneasca. Pai tocmai pe ea. Imi pare rau dar Clark nu o merita.

Dar sa vorbim putin despre acele gafe. In primul rand dezvaluirea identitatii lui Clark a fost facuta cam aiurea. De ce a asteptat atat armata sa vina la usa lui sa-i spuna sa se pregateasca de experimente? In secunda in care era publicat articolul, imi imaginam ca vin baietii cu tasers ca sa-l duca intr-un laborator. Numai dupa ce Linda Lake a facut gura in legatura cu o invazie extraterestra, a aparut si armata.

Cand Linda s-a batut cu Lois, de ce nu s-a transformat in apa? Nu era mai usor sa o invinga pe Lois asa? A ramas solida doar pentru ca Lois sa aiba pe cine sa bata. Cand Clark s-a intors inapoi in timp, ce s-a intamplat cu celalalt Clark din timpul lui? Bineinteles, nu s-a precizat exact cum functioneaza calatoria in timp in Smallville, dar ma indoiesc ca inelul l-a bagat pe Clark in corpul Clark-ului mai tanar cu doua zile. As crede de exemplu ca in loc ca Clark sa calatoreasca inapoi in timp fizic, timpul a fost inversat, in alte cuvinte trecutul a venit la el si de aceea nu exista un al doilea Clark dar ar fi fost dragut sa fie explicata treaba asta.

Ma bucur ca l-am vazut pe Davis in Doomsday mode dar avand in vedere ca toata situatia a fost stearsa pana la finalul episodului, pare putin cam inutil. Macar am aflat ca Davis este atras de Clark (oooooh! Unde un slash-fic bun cand ai nevoie de el) nu de Chloe. Faptul ca Linda stia de Doomsday mi s-a parut fortat dar macar stim ca a ucis-o si am scapat de ea. Nu-mi este Clark cum ii erau anulate puterile in patul ala de nu s-a putu transforma in apa cand a atacat-o Davis dar ma rog. De dragul de a nu-i mai vedea ranjetul slinos o sa o inghit si pe asta.

Sfarsitul a fost trist si Clark is an asshole. Desi ma bucur ca Lois s-a intors, intregul episod a fost strivit de importanta dezvaluirii lui Clark. Era clar ca ceva se va intampla ca sa reseteze totul si in plus, povestea a parut grabita si foarte fortata. Sincer, cred ca ne-am irosit timpul daca ideea era sa-l vedem pe Clark cum realizeaza ca are nevoie de o identitate secreta. Deja stie treaba asta si deja l-a vazut pe Green Arrow/Oliver Queen in actiune. Mai are nevoie doar de numele Superman. Daca nu paote sa ajunga la numele asta, atunci sa exploram alte aspecte ale vietii de supererou.

de pe tvblog.ro

ANUNT IMPORTANT !! ATENTIE !! :)

Televizoru Feed Burner

Scrie adresa ta de email si te anunt pe email cand apare ceva nou pe site :

 
TV ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates